Liselerde Bilim Uygulamaları Sempozyumuna Katılan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

18 Nisan Perşembe günü Mersinde 2 okulda gerçekleştirilen "Liselerde Bilim Uygulamaları Sempozyumu" na katılan öğrencilere Katılım belgeleri Okul Müdürümüz Süleyman YILMAZ tarafından verilmiştir.

Okulumuz Sempozyumda 4 takım halinde 9 öğrenci ve 4 danışman öğretmen tarafından temsil edilmiştir. Danışman Öğremenler: Elif ÖZSOY, Bekir YELLİGEDİK, Ü. Korkut İSLİM, İrfan KARA

Öğrenciler: Emirhan ATEŞ, Tunahan DEMİR, S. Sude SAYGINLI, Ela SELVİ, Rüya KARA, S. Ece AĞYAR, Esma KAÇMAZ, Damla YÜKSEL, İ. Bora YILDIZ. Çalışmalarından dolayı bütün takımlara teşekkürler.

24.04.2024 34